Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά την περιήγησή σας. Συνεχίζοντας στον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Περισσότερα

Greek Oxygen

Η Greek oxygen  διανύει πλέον τον τρίτο χρόνο παρουσίας της στην Ελληνική αγορά με μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον.

Ως εταιρεία, έχουμε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και καταφέραμε να αποδείξουμε πως τελικά το μικρό μπλε άδειο κουτάκι κρύβει πολλά περισσότερα από αυτά τα όποια κάποιοι έχουν ήδη αντιληφθεί.

Έχουμε συμμετάσχει σε μεγάλες διεθνείς και κλαδικές εκθέσεις. Με πολύ αγάπη και συνεχόμενες διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα και εξωτερικό με πληθώρα φωτογραφικού υλικού, με τηλεοπτικές ραδιοφωνικές προωθητικές ενέργειες μέσω των social media αναπτυσσόμαστε καθημερινά.

Η διαφορετικότητα του προϊόντος μας καθώς και όλο το concept πάνω στο οποίο είναι ‘χτισμένο’ το brand μας, είναι αυτά που προσέγγισαν το ενδιαφέρον γνωστών δημοσιογραφικών ηλεκτρονικών καναλιών.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως όλο το project της Greek Oxygen, χρησιμοποιείται  ως παράδειγμα σε σχολές marketing  δείχνοντας τελικά πως ένα προϊόν δεν πρέπει απαραίτητα να έχει χρηστική αξία για προσεγγίσει το ενδιαφέρων του καταναλωτή, αυτό που πολύ σωστά συνηθίζουμε να λέμε, το πώς τελικά μετατρέπουμε μια ιδέα σε παραγωγική διαδικασία.

Τα προαναφερόμενα καθώς και πολλά άλλα προωθητικά μέσα κατάφεραν να ισχυροποιήσουν το ‘brand name’ μας και πλέον η Greek oxygen θεωρείται πλέον ως  ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον κλάδο του τουρισμού με αρκετά ξενοδοχεία και τουριστικά καταστήματα να  το συμπεριλαμβάνουν στην γκάμα τον προϊόντων τους.