Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά την περιήγησή σας. Συνεχίζοντας στον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Περισσότερα

Συνεργάτες

Το GREEK OXYGEN στα ξενοδοχεία


Ήρθε η ώρα για μια πρωτοποριακή πρόταση.


Δώστε στους επισκέπτες την ευκαιρία να φύγουν από το ξενοδοχείο σας με τις καλύτερες αναμνήσεις της φιλοξενίας σας. Χαρίστε την εμπειρία του Greek Oxygen.


Τα ξενοδοχεία επιδιώκουν να διαφοροποιηθούν προσφέροντας υπηρεσίες αιχμής στους επισκέπτες τους. To Greek Oxygen, θα μπορούσε να τοποθετηθεί σε gift shop των ξενοδοχείων εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων ενώ παράλληλα ο ιδιοκτήτης θα μπορούσε να το εντάξει στην κατηγορία του δώρου ως ανταμοιβή στο πελατειακό κοινό και τους τουρίστες.Το βολικό του μέγεθος του επιτρέπει να τοποθετείτε άνετα σε μια αποσκευή και επίσης είναι ασφαλές για το ταξίδι αναγράφοντας όλες τις απαραίτητες σημάνσεις.

Το GREEK OXYGEN στα τουριστικά καταστήματα


Ήρθε η ώρα να δώσετε χρώμα και άλλο αέρα στο κατάστημα σας.


Εάν είστε έμπορος ή ιδιοκτήτης καταστήματος τουριστικών ειδών μπείτε στην αλυσίδα διανομής του Greek Oxygen. Έρευνες έχουν δείξει πως το προϊόν από μόνο του δεν μπορεί να πουλήσει εάν δεν αυξάνει την ανάγκη του καταναλωτή και δεν προσελκύει τη φαντασία του! Το Greek Oxygen, σωστά τοποθετημένο έρχεται να προσφέρει το ζεστό του μπλε χρώμα, καθώς τα χρώματα και η διαφορετικότητα είναι αυτά που σε κάθε περίπτωση προσελκύουν τον καταναλωτή. Χαρίστε έναν διαφορετικό αέρα στο κατάστημά σας.

Greek Oxygen και Ξεναγοί


Ήρθε η ώρα να προσφέρετε ένα πραγματικό κομμάτι τις Ελλάδας.


Εκτός από τις ξεναγήσεις, οι ξεναγοί είναι αυτοί που μπορούν να παρέχουν επιπλέον πληροφορίες στους τουρίστες και να "κατευθύνουν" τις καταναλωτικές τους προτιμήσεις! Τα ιστορικά γεγονότα κατά τη διάρκεια της ξενάγησης και όταν αυτά παρουσιάζονται με συναρπαστικό τρόπο και περίεργες λεπτομέρειες, είναι πάντα ενδιαφέροντα για κάθε τουρίστα, ακόμη και για τους μαθητές. Κάλλιστα λοιπόν θα μπορούσαν να περιέχουν και "τοποθέτηση προϊόντος" όπως το Greek Oxygen, το οποίο χάρη στην εμφάνιση του μπορεί άρρηκτα να συνδεθεί με την Ελλάδα, και όλα εκείνα τα στοιχεία που περικλείουν το concept του!