Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά την περιήγησή σας. Συνεχίζοντας στον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Περισσότερα

Συνεργάτες

Το GREEK OXYGEN στα ξενοδοχεία


Ήρθε η ώρα για μια πρωτοποριακή πρόταση.


Δώστε στους επισκέπτες την ευκαιρία να φύγουν από το ξενοδοχείο σας με τις καλύτερες αναμνήσεις της φιλοξενίας σας. Χαρίστε την εμπειρία του Greek Oxygen.


Τα ξενοδοχεία επιδιώκουν να διαφοροποιηθούν προσφέροντας υπηρεσίες αιχμής στους επισκέπτες τους. To Greek Oxygen, θα μπορούσε να τοποθετηθεί σε gift shop των ξενοδοχείων εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων ενώ παράλληλα ο ιδιοκτήτης θα μπορούσε να το εντάξει στην κατηγορία του δώρου ως ανταμοιβή στο πελατειακό κοινό και τους τουρίστες.Το βολικό του μέγεθος του επιτρέπει να τοποθετείτε άνετα σε μια αποσκευή και επίσης είναι ασφαλές για το ταξίδι αναγράφοντας όλες τις απαραίτητες σημάνσεις.

 
Το GREEK OXYGEN στα τουριστικά καταστήματα
Ήρθε η ώρα να δώσετε χρώμα και άλλο αέρα στο κατάστημα σας
Μας γνωρίσατε,σίγουρα ακούσατε για το μικρό μπλε κουτάκι,διαβάσατε για εμάς,στη αρχή ίσως σας φάνηκε αστείο και κάτι προσωρινό,να μην πιστέψατε στο προϊόν μας 

Έχουμε συμμετάσχει σε μεγάλες διεθνείς και κλαδικές εκθέσεις. Με συνεχόμενες διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα και εξωτερικό με πληθώρα φωτογραφικού υλικού, με τηλεοπτικές ραδιοφωνικές προωθητικές ενέργειες μέσω των socialmedia αναπτυσσόμαστε καθημερινά. Τα προαναφερόμενα και πολλά άλλα απέδειξαν πως πίσω από το μικρό μπλε κουτάκι κρύβετε μεγάλη προσπάθεια και αγάπη για το Greek oxygen,καταφέραμε να το κάνουμε γνωστό σε αρκετές χώρες του εξωτερικού και πλέον πολλοί είναι οι τουρίστες που αναζητούν το Greek oxygen σε τουριστικά καταστήματα και ξενοδοχεία .Γιατί να αγοράσει κάποιος το Greek oxygen ?Γνωρίζεται καλύτερα από εμάς πως το αναμνηστικό προϊόν δεν έχει απόλυτος καμία χρηστική αξία,αυτό που αναζητά ο τουρίστας είναι απλά η ανάμνηση.Θέλει ένα ξεχωριστό προϊόν, κάτι που δεν είδε σε άλλο κατάστημα, που πραγματικά να του θυμίζει τον τόπο που επισκέφτηκε, να του χαρίζει  μια όμορφη εικόνα,αίσθηση  χαράς και ευχάριστης διάθεσης, ίσως λίγο χιουμοριστικό για την νεολαία,κάποιοι  αντιλαμβάνονται την άλλη όψη του προϊόντος  ,θέλουν να πάρουν ένα μικρό κομμάτι τις Ελλάδας μαζί τους το ελληνικό μας οξυγόνο. αυτά με απλά λόγια προσφέρει το Greek oxygen.Θέλετε ένα διαφορετικό προϊόν γιατί απλά βαρεθήκατε να βλέπετε κάθε σεζόν τα ιδία προϊόντα μέσα στο κατάστημα σας ? ένα προϊόν το όποιο δεν θα έχει την επιλογή να το βρίσκει  παντού ο πελάτης  παρά μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα όπως το δικό σας.

Greek Oxygen και Ξεναγοί


Ήρθε η ώρα να προσφέρετε ένα πραγματικό κομμάτι τις Ελλάδας.


Εκτός από τις ξεναγήσεις, οι ξεναγοί είναι αυτοί που μπορούν να παρέχουν επιπλέον πληροφορίες στους τουρίστες και να "κατευθύνουν" τις καταναλωτικές τους προτιμήσεις! Τα ιστορικά γεγονότα κατά τη διάρκεια της ξενάγησης και όταν αυτά παρουσιάζονται με συναρπαστικό τρόπο και περίεργες λεπτομέρειες, είναι πάντα ενδιαφέροντα για κάθε τουρίστα, ακόμη και για τους μαθητές. Κάλλιστα λοιπόν θα μπορούσαν να περιέχουν και "τοποθέτηση προϊόντος" όπως το Greek Oxygen, το οποίο χάρη στην εμφάνιση του μπορεί άρρηκτα να συνδεθεί με την Ελλάδα, και όλα εκείνα τα στοιχεία που περικλείουν το concept του!